Friday, September 10th 2010, 1:36am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

Dear visitor, welcome to Forum hry Gladiatus. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

boco69

Game Administrator

1

Thursday, June 11th 2009, 12:49pm

Co robit, ked mam problem?

1. Dostal som v hre nevhodnu/urazlivu/vulgarnu spravu, spravu ponukajucu rubiny, spravu ziadajucu heslo, spravu od niekoho, kto tvrdi, ze je clen timu, a podobne.
Kliknem na (Oznamit) za predmetnou spravou. Herny tim to vyriesi (pripadny vysledok mozem najst v Sieni hanby).

2. Neviem sa prihlasit
Najprv skusim CTRL+F5 a zadam udaje znova.
Pri neuspechu vycistim cookies a cache prehliadaca (CTRL+SHIFT+DEL/oznacim prislusne volby) a zadam udaje znova.
Ak to stale nejde, kliknem na Zabudol si heslo? na prihlasovacej obrazovke a postupujem podla instrukcii.
Heslo mi pride na zaregistrovanu e-mailovu adresu.
Ak ziaden e-mail nepride, zrejme sa niekto dostal na ucet (v 99% pripadov chybou medzi klavesnicou a stolickou, vsak ..). V tom pripade kontaktujem prislusneho GO, ktory bude problem dalej riesit.
Je vhodne pouzivat silnejsie hesla (aspon 6 znakov, cisla aj pismena) a pri ukonceni hrania sa odhlasovat - to su najcastejsie chyby, veduce ku "kradezi" uctu.

3. Neviem sa prihlasit, dostanem informaciu o zablokovani uctu
Pozriem sa do Siene hanby prislusneho servera. Ak som si vedomy chyby, musim pockat, kym trest vyprsi.
Cas cakania vyuzijem na prestudovanie pravidiel - mozem sa tak vyhnut pripadnemu dalsiemu trestu, ktory by mohol byt vyrazne dlhsi.
Ak som presvedceny, ze doslo k nedorozumeniu, mozem kontaktovat GO - VYHRADNE toho, ktory trest udelil!!

4. Som sustavne napadany inym hracom/hracmi
Precitam si pravidla pre utocenie - pokial naozaj doslo k prekroceniu poctu utokov, poslem co najskor info prislusnemu GO, ktory podnikne prislusne kroky. GO sa uz nemusi hlasit na moj ucet, vie utoky skontrolovat inym sposobom.

Kazda komunikacia s GO musi obsahovat nasledujuce informacie:
1. !!cislo servera!!
2. nick a registrovany e-mail hraca, ktory ziada zasah GO
3. strucny a jasny popis problemu
4. pripadne dalsie info (nick utocnika, atp.)

Beriem na vedomie, ze spravy, ktore neobsahuju potrebne nalezitosti, mozu byt hernym timom ignorovane!!

Pripadne reklamacie postupu/necinnost GO mozem riesit s SGO - po uplynuti 48h. preposlanim mailu, ktory isiel na GO a ktory nebol rieseny.
Sledujem informacie o nepritomnosti GO - aby som neposielal zbytocne mail niekomu, kto nie je pritomny..

5. Nakup rubinov
Ak doslo k realnemu problemu s platbou (odisli peniaze, ale ani po niekolkych hodinach nenabehli rubiny), kontaktujem support.gamepay.de vyplnenim prislusneho formulara. Kratky manuál.
Ak sa mi nepodarilo kupit rubiny, pretoze sa transakcia neuskutocnila, skusim to znova neskor, pripadne skusim zvolit iny sposob platby.
Boco
konzul provincií,
Satan's evil twin
This post has been already reported.
  • Go to the top of the page